Aktiviteter

Vi på Peer Gynt kjøpesenter ønsker sammen med landbruksnæringa og Sødorptunet hjertelig velkommé åt Handelsdager i Traktorbyen Vinstra 16. og 17. september 2022!
Det blir spennende fagdager, mye ståk og gode tilbud. Her blir det mulighet til å gjøre en god handel til både to- og firbente!
Lørdag 17. september blir det traktoropptog gjennom Vinstra med kåring og premieringer. Oppstilling og start på Sødorptunet. Målgang i Lomoen og på Peer Gynt senteret. På scena på senterplassen spiller Blakk & Blaa god, gammeldags rock´n roll! Velkommen til et yrende folkeliv og ei skikkelig festhelg!

 

 
VELKOMMEN TIL EN HYGGELIG RUNDTUR I DALENES DAL - GUDBRANDSDALEN.
Sammen med andre hyggelige bilveteraner kjører vi en rundreise i noe av det flotteste kulturlandskap Gudbrandsdalen og Norge har å by på!
Helga 3.-4. september blir årets Gudbrandsdalstreff arrangert i Midt-dalen, med Gudbrandsdalsløpet lørdag 3. september. og Gudbrandsdalsutstillingen søndagen 4. sept.
Vi har gleda oss lenge, og nå er tiden endelig inne og vi kan ta i mot våre gjester. Vi gleder oss igjen å ønske alle med kjøretøy eldre enn 20 år å komme til Vinstra og Gudbrandsdalen denne helga. Det blir musikk fra scena og servering av god, hjemmelaget kålsuppe.
I år er det July Augusta m/band som entrer scenen under Gudbrandsdalsløpet. En musikalsk nytelse.?

 Julu_Augusta.jpg